Even voorstellen

Mocht je een mindfulnesstraining overwegen, dan kun je contact met mij opnemen.

Ik ben Wilma Houdijk en categorie 1 gecertificeerd mindfulness trainer en coach in IJsselstein. De combinatie van mijn gedegen trainersopleiding met mijn jarenlange werkervaring in de zorg en welzijn, maakt dat ik een nuchtere, praktische en heldere aanpak heb ontwikkeld voor het overbrengen van de mindfulnessprincipes in training en coaching. Het voelt als een voorrecht om mensen verder te kunnen helpen met mijn trainingen. Dieper inzicht krijgen, nieuwe mogelijkheden ontdekken en rust en kracht ontwikkelen. Daar krijg ik energie van, dat vind ik ertoe doen.

Mindfulness

Mindfulness geeft mij persoonlijk meer rust en ontspanning in mijn (hectische) bestaan. Voorheen had ik soms het gevoel geleefd te worden en bekneld te raken tussen mijn verschillende rollen in het werk, gezin en sociale contacten. Nu ben ik meer in staat te genieten en in het midden van alle drukte de stilte met mij mee te nemen. Ik zie mindfulness als een groot cadeau. En het mooiste is, dat je het jezelf kunt geven!

Mijn achtergrond

Ik ben opgeleid tot mindfulnesstrainer/therapeut bij SeeTrue opleidingen te Amsterdam. Deze opleiding leidt trainers op om mindfulness, acceptatie en compassie te integreren in therapie, coaching en training. Als mindfulnesstrainer cat. 1 begeleid ik mindfulnesstrainingen. Daarnaast kun je bij mij terecht voor individuele begeleidingstrajecten.

Ik ben vele jaren in de gezondheidszorg en welzijnssector werkzaam geweest. Ik volgde de HBO opleiding Maatschappelijk werk en dienstverlening.

Heb je vragen, wil je je aanmelden;

Tel 0642894150

Email w.houdijk@mindfulnessijsselstein.com

Privacyverklaring

 

Whatsapp openen
Heb je een vraag of je wil je je aanmelden?