Mindfulness training

In deze mindfulness training leer je met meer aandacht in het leven te staan. De mindfulness training kan veel betekenen voor de bewustwording in je dagelijks leven. Je vermindert hiermee stress. Je leert dingen loslaten. Anders met problemen omgaan en je wordt bewust van je lijf en emoties. Daarmee leef je meer ontspannen, met aandacht én ervaar je meer geluk.

Het helpt je om weer even tot jezelf te komen en om op een slimme manier om te gaan met alle drukte om je heen. Tijdens deze training leer je hoe je mindfulness kunt gebruiken om bewuster en beter om te gaan met stress, pijn en ander ongemak. Deze training leert ook om vaker stil te staan bij de zaken die er echt toe doen, zowel de grote als ook de kleine dingen. Je leert om bewust en open aanwezig te zijn bij wat er nu gebeurt. Aan de hand van het werkboek wordt er elke les een ander thema behandelt. Naast een theoretische ondergrond leer je mediteren. Met behulp van oefeningen leer je in het hier en nu, het huidige moment, te belanden.

De kosten voor deze 8 weekse mindfulness  groepstraining bedragen € 375,- p.p.  Dit is inclusief uitgebreid werkboek en luister oefeningen.

Mindfulnesstraining IJsselstein

Ben je geen “groepsmens” kijk dan bij individuele mindfulness op de website.

Veel zorgverzekeraars vergoeden de mindfulnesstraining (deels of geheel) omdat Mindfulness IJsselstein  is aangesloten als categorie 1 lid bij de VMBN. Vraag jouw zorgverzekeraar naar de voorwaarden. Tevens zijn er steeds meer werkgevers die mindfulness trainingen vergoeden.

Startdatum: 25 juni 2024 om 19.30 uur

Locatie: Boerhaaveweg 71 IJsselstein

Aanmelden: w.houdijk@mindfulnessijsselstein.com of tel. 0642894150

Whatsapp openen
Heb je een vraag of je wil je je aanmelden?