Mindfulness bij borstkanker

Wanneer je met borstkanker geconfronteerd wordt, komt er veel op je af. Ook na de behandeling is het zoeken hoe je leven weer op te pakken.
Mindfulness bij borstkanker kan je helpen om weer vertrouwen te krijgen in je lichaam. Meer in het nu te leven. Maar ook om te weten wanneer je angsten opspelen en hoe je daarmee kunt omgaan.
Bij deze individuele vorm van mindfulness bij borstkanker volg je acht lessen waarbij er ingezoomd wordt op jouw specifieke omstandigheden. Deze training specifiek voor mensen met borstkanker geeft je de mogelijkheid om meer vragen over je eigen situatie in te brengen. Neem contact op!! Soms heb je iemand nodig die samen met je kijkt naar wat er aan de hand is, die je inzicht geeft en je weer laat genieten van het leven.

De training is flexibel en persoonsgericht. Een individueel traject wordt daardoor ook maatwerk. De mindfulness thema’s worden direct vertaald naar jouw persoonlijke vragen.

Individuele begeleiding

Maak een geheel vrijblijvende afspraak voor een intake. Heb je er vertrouwen in dan plannen we samen de afspraken in en kan je op korte termijn aan de slag.

Uit wetenschappelijk onderzoek:

https://www.pinkribbon.nl/doelbestedingen/wetenschappelijk-onderzoek/2012/effectiviteit-van-mindfulness-based-cognitieve-therapie-(mbct).html

Wat deelnemers zeggen over deze training

Emma: Eindelijk weer mijn lijf voelen, ademen en los gekomen van mijn doem scenario.

Dorien: Wilma neemt alle tijd en heeft zo goed geluisterd.

Rianne: Eindelijk rust in mijn hoofd.

Whatsapp openen
Heb je een vraag of je wil je je aanmelden?