Stimuleren van vitaliteit

Investeren in gezondheid en vitaliteit betaalt zich altijd terug

Is het belangrijk om medewerkers te versterken? Ja! Als zij groeien, groeit ook de organisatie. Stijgende motivatie en tevredenheid zal onder andere meer productiviteit en een daling van verzuim opleveren.
De belastingdienst stimuleert werkgevers om te investeren in de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers middels een vitaliteitsprogramma. Onder de WKR is een door de werkgever geïnitieerd preventie- en gezondheidsprogramma gericht vrijgesteld. Heeft u als bedrijf behoefte aan de invulling hiervan dan kan Mindfulness IJsselstein u een workshop bieden of een 8 weekse training. Beiden zijn natuurlijk maatwerk en komt in overleg tot stand.

De workshop bestaat uit een yoga les, meditatie en een klankschalenconcert. Ontspanning gegarandeerd.

klankschalen
klankschalen

De 8 weekse training is een combinatie van yoga en mindfulness.

Zowel de workshop als de training zijn laagdrempelig, hebben een preventief karakter en iedereen kan meedoen. De medewerkers komen in beweging en ontvangen praktische tips. De acht weekse training wordt zowel in een groep als individueel aangeboden.

Ervaring leert dat deelnemers zich gezien voelen, meer ontspanning ervaren, beter slapen en makkelijker hun grenzen aan durven geven.

Belangstelling?

Graag heb ik contact over onze gezamenlijke mogelijkheden.

Bel met 0642894150 of mail w.houdijk@mindfulnessijsselstein.com

Whatsapp openen
Heb je een vraag of je wil je je aanmelden?