Mindfulnesstraining voor uw organisatie

Mindfulness voor uw organisatie                                    

Uw organisatie wil u het beste uit de medewerkers halen. Er is ruimte voor ontwikkeling van individuele  medewerkers maar ook samenwerking binnen het bedrijf heeft hoge prioriteit. Mindfulness voor uw organisatie helpt om stress te verminderen volgens wetenschappelijk onderzoek. Door mindfulness voor uw organisatie te introduceren binnen het bedrijf kun je de volgende 5 voordelen ervaren volgens de recentelijk wetenschappelijke onderzoeken.

  1. Vermindering van stress met ca. 40%
  2. Het zelfde effect tegen depressiviteit als pillen
  3. Helpt met het stoppen van roken
  4. Voorkomt en beschermt tegen allerlei ziektes
  5. Zorgt voor minder gepieker

Lees hier het complete wetenschappelijke verhaal.

Plezier en passie

Bij mindfulness voor uw organisatie help ik mensen op de werkvloer in de organisatie om beter in hun vel te komen, om plezier en passie terug te krijgen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Deze training is opgedeeld in  8 thema bijeenkomsten van 2,5 uur. De bijeenkomsten kunnen op de dag of in de avond zijn en worden ingedeeld in onderling overleg. Er worden diverse oefeningen uitgevoerd onder deskundige begeleiding waarbij verschillende thema’s worden besproken. Wanneer je wilt starten met verandering dan is dit de manier om bij jezelf te beginnen.

Na de training zullen medewerkers

  • meer in contact komen met zichzelf
  • meer zelfvertrouwen te ontwikkelen
  • beter om gaan met werkstress
  • ziekteverzuim voorkomen
  • plezier en passie terug krijgen in hun werk

Voor wie?

Mindfulness voor uw organisatie is geschikt voor alle leeftijden. Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent alle oefeningen gebeuren zonder kracht en worden uitgevoerd op je eigen tempo. De oefeningen worden vaak liggend maar kunnen ook zittend worden uitgevoerd.
Iedereen heeft baat bij meer bewustzijn in het leven bij mindfulness en je zou het eigenlijk 1 keer in je leven gedaan moeten hebben.

 Met mindfulness voor uw organisatie leer je in verschillende training-sessies om jezelf niet te verliezen in deze dagelijkse hectiek van het werk.

Neem vandaag nog contact op!!

Whatsapp openen
Heb je een vraag of je wil je je aanmelden?