Mindfulness training

 

In deze mindfulness training leer je met meer aandacht in het leven te staan. De training kan veel betekenen voor de bewustwording in je dagelijks leven. Je vermindert hiermee stress. Je leert dingen loslaten. Anders met problemen omgaan en je wordt bewust van je lijf en emoties. Daarmee leef je meer ontspannen, met aandacht én ervaar je meer geluk.

Mindfulness helpt je om weer even tot jezelf te komen en om op een slimme manier om te gaan met alle drukte om je heen. Tijdens deze training leer je hoe je mindfulness kunt gebruiken om bewuster en beter om te gaan met stress, pijn en ander ongemak. Deze training leert ook om vaker stil te staan bij de zaken die er echt toe doen, zowel de grote als ook de kleine dingen. Je leert om bewust en open aanwezig te zijn bij wat er nu gebeurt.

De kosten voor deze 8 weekse mindfulness  training bedragen € 325,- p.p.  Dit is inclusief uitgebreid werkboek, luister oefeningen en thee.Soms bereik je grote hoogte met mindfulness

Veel zorgverzekeraars vergoeden de mindfulnesstraining (deels of geheel) omdat Mindfulness IJsselstein  is aangesloten als categorie 1 lid bij de VMBN. Vraag jouw zorgverzekeraar naar de voorwaarden. Tevens zijn er steeds meer werkgevers die mindfulness trainingen vergoeden.

Data: start  12 oktober

Aanvang: 19.30 uur

Locatie: Boerhaaveweg 71 IJsselstein

Aanmelden: w.houdijk@mindfulnessijsselstein.com of tel. 0642894150

In verband met de corona maatregelen werk ik nog uitsluitend met kleine groepen waarbij de anderhalve meter ruimschoots gegarandeerd wordt.