Klankschaalmassage

Klankschalentherapie

Bij klankschaalmassage denkt iedereen aan iets anders en er zijn ook diverse manieren waarop deze metalen schalen worden ingezet. De meeste mensen denken aan het mooie melodieuze geluid dat ze produceren en wat heerlijk ontspannend werkt. Maar de werking is veel intensiever door de trillingen die ze veroorzaken wanneer ze worden aangeslagen of aangeroerd.

ONTSPANNING

Klankschaalmassage is bijzonder, de klankschalen werken harmoniserend. De trilling dringt diep door in lichaam en geest. Via klank ervaar je emoties zoals vreugde, verdriet, blijschap en geluk. Klank dringt door tot in de diepere lagen van het bewustzijn. Door het aanslaan van een klankschaal geeft de schaal een geluid, een klank en een trilling. De trilling van een klankschaal is krachtig en verplaatst zich snel door ons lichaam. Doordat ons lichaam voor 80% uit water bestaat, ontstaat door de trilling als het ware een innerlijke massage, die kan bijdragen aan een algehele diepe ontspanning.

LOSLATEN VAN SPANNING

Tijdens een klankschaalmassage ervaar je stilte, evenwicht in eigen kracht, aarding en schoonheid. Hierdoor komen lichaam en geest op een natuurlijke manier tot evenwicht. Op deze manier kunnen spanningen zowel in het lichaam als op andere lagen van bewustzijn losgemaakt en opgelost worden. Vaak zetten we problemen even opzij omdat we niet de tijd hebben om ze te verwerken. Dat kan spanningen in het lichaam veroorzaken, die zich bijvoorbeeld ook vastzetten op de organen of de spieren. Zelfs als je even niks aan het doen bent, blijf je je dan toch altijd rusteloos voelen. Precies daar werken de klankschalen op in. Het lichaam herkent de spanning en is in staat om ze los te laten. Het nodigt je uit tot groei en verandering: oude dingen loslaten en openstaan voor nieuwe ontwikkelingen.

VOOR WIE IS EEN KLANKSCHAALMASSAGE BEDOELD?

Ideaal voor mensen, die langdurig of tijdelijk onder druk staan. Maar ook voor een onderdeel van een dag uit, een vriendinnen dag of om cadeau te doen.

DE KOSTEN

De kosten bedragen € 45,– p.p. per klankschaalmassage van ongeveer 45 minuten.

www.klank-schalen.nl

Whatsapp openen
Heb je een vraag of je wil je je aanmelden?