Ervaar de stilte in de Alpes de Haute-Provence

Een hele week genieten yoga en mindfulness op een prachtige, rustgevende locatie in de Alpes de Haute-Provence met uitzicht op (besneeuwde) bergtoppen aan de rand van een helder stromend riviertje. 

Tijd om jezelf onder te dompelen in yoga, mindfulness, rust en ruimte, genieten van deze wonderschone omgeving met haar betoverende uitzicht, heerlijke maaltijden (vegetarisch), mooie (stilte)wandelingen, uitgestrekte lavendelvelden en ’s avonds wegdromen bij een onmetelijk heldere sterrenhemel.

Je komt even los van jouw veeleisende leven en ‘zet de prikkels uit’. Zo ontdek je wat er gebeurt als je jezelf toestaat gewoon in het heden aanwezig te zijn en niets te moeten. Een week waarin de zoektocht naar stilte in jezelf centraal staat. Gebruikmakend van mindfulness, yoga, ademhaling en meditatie ervaar je de vrijheid van het niet hoeven volgen van elke opkomende gedachte.

Een oase van rust. Buiten het programma om is er voldoende gelegenheid voor ontspanning, tijd voor jezelf en gezelligheid. Je komt helemaal in sereniteit en kalmte in de schone berglucht en met opgeladen en hernieuwde energie keer je weer huiswaarts. 

Data

  • Maandag 25 mei – maandag 1 juni 2020
  • Zaterdag 13 juni – zaterdag 20 juni 2020 VOL
  • Zaterdag 27 juni- zaterdag 4 juli 2020
  • Zaterdag 24 oktober- zaterdag 31 oktober 2020

Programma

Incheck tijd: na 1500 uur of afhankelijk van OV Uitcheck tijd: na de lunch of afhankelijk van OV

Eerste dag;

Aankomst, kennismaken met elkaar met een hapje en een drankje. Uitleg programma, huishoudelijke mededelingen. Meditatie en yoga na het diner.                                                

Dagelijks; 

Yoga, meditatie, mindfulness training, tijd en ruimte voor jezelf. We beginnen de dag met een verkwikkende yogasessie bij opkomende zon en we sluiten de dag af met een rustgevende yoga nidra-, klankschalen sessie en/of mediatie.

Voel je energieker, gezonder, uitgerust!

Locatie

Prachtig Provençaals landhuis in Franse stijl aan la Vallée du Jabron, nabij Sisteron. Aan de rand van een rustig dorpje.

Het huis is ruim, licht en zonnig en heeft veel leefruimte. Het staat op een groot privéterrein te midden van de prachtige natuur, grenzend aan de rivier du Jabron met helder stromend water en uitzicht op de (besneeuwde) bergtoppen. Grenzend aan mooie wandelroutes. Je voelt je er direct thuis. 

Het terrein biedt ruimschoots mogelijkheden voor activiteiten in de buitenlucht. 

Rust en ruimte, zo hoort het leven te zijn!

Bereikbaarheid

Reis per auto

Je kan met eigen vervoer komen of misschien wil je wel carpoolen met een van de andere deelnemers. Wil je dit aangeven bij je aanmelding? Ik wil je graag helpen om jullie met elkaar in contact te brengen, zodat jullie onderling kunnen afstemmen om samen te reizen. 

Aankomst per vliegtuig

Boek je vliegtickets naar de luchthaven van Marseille, van daaruit kan je de bus nemen naar Sisteron, maar ook kan je een rit boeken bij BlaBlaCar naar Sisteron. 

Handige sites met reisinformatie per bus en BlaBlaCar;

Je kan vanaf het vliegveld Marseille ook een auto huren voor deze week.

Ook hiervoor geldt dat als je dit zou willen je dit met meerdere mensen zou kunnen doen. Als je dit aangeeft dan kan ik jullie met elkaar in contact brengen zodat jullie onderling kunnen afstemmen om dit samen te doen. 

De Trein

Er is een TGV station in Aix-en-Provence. Ook vanuit hier kan je een bus of BlaBlaCar nemen naar Sisteron.

Je kan opgehaald worden in Sisteron voor het laatste stukje. Als je hier gebruik van wil maken moet je dit van tevoren aangeven. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Tarief

€ 957,50 

Het bedrag is inclusief:

  • Een verblijf van 7 nachten op een ruime 2-persoonkamer ( 1 persoonsbedden) met eigen badkamer en toilet.
  • Beddengoed, handdoeken.
  • Vegetarische maaltijden; ontbijt, lunch incl. 1 drankje, diner incl. 1 drankje.
  • Onbeperkt koffie, thee en water.
  • Werkboek ‘Mindfulness’.
  • Yogamatjes, meditatiekussens, dekentjes zijn aanwezig. 

Het bedrag is exclusief:

Reiskosten, persoonlijke uitgaven, reisverzekering en annuleringsverzekering. 

Een week gaat door indien er minimaal 8 mensen zich hebben aangemeld. De groep zal uit maximaal 10 mensen bestaan. 

Aanmelden

Je meld je aan via de mail. Je ontvangt dan een inschrijfformulier. Geef op het inschrijfformulier aan welke week je wilt komen. Na onze bevestiging vereist een reservering, een aanbetaling van 50% van de totale prijs. Het resterende bedrag dient uiterlijk 8 weken voor aanvang betaald te zijn. 

Annuleren

De aanbetaling van 50% wordt niet gerestitueerd als je de boeking annuleert. Jouw betaling wordt volledig terugbetaald indien de week geen doorgang kan vinden i.v.m. onvoldoende deelname.

Verzekering

We gaan ervan uit dat je zelf een reis en annuleringsverzekering afsluit.

Jij gaat met een mooie ervaring naar huis, alleen dan is de week voor ons geslaagd.