Mindfulness in de zomer

Toch je rust willen pakken zonder een echte vakantie? Mindfulness in de zomer bied je hiervoor de mogelijkheid. Je leert om met meer aandacht in het leven te staan. De training kan veel betekenen voor de bewustwording in je dagelijks leven. Je vermindert hiermee stress. Je leert dingen loslaten. Anders met problemen omgaan en je wordt bewust van je lijf en emoties. Daarmee leef je meer ontspannen, met aandacht én ervaar je meer geluk. Zo creëer je je eigen vakantie!

Mindfulness in de zomer

Mindfulness helpt je om weer even tot jezelf te komen en om op een slimme manier om te gaan met alle drukte om je heen. Tijdens deze training leer je hoe je mindfulness kunt gebruiken om bewuster en beter om te gaan met stress, pijn en ander ongemak. Deze training leert ook om vaker stil te staan bij de zaken die er echt toe doen, zowel de grote als ook de kleine dingen. Je leert om bewust en open aanwezig te zijn bij wat er nu gebeurt.

Soms bereik je grote hoogte met mindfulness

Je kunt kiezen tussen een individuele training of een groepstraining.

Groepstraining mindfulness  € 325,- p.p.  8 lessen van 2,5 uur. Data: start 20 juli om 19.30 uur

Individuele mindfulness training € 525,- p.p.  8 lessen van 2 uur. Data: bij aanmelding maken we afspraken rekening houdend met onze beide agenda’s.

Voor beide trainingen ontvang je een uitgebreid werkboek, luister oefeningen en thee.

Veel zorgverzekeraars vergoeden de mindfulnesstraining (deels of geheel) omdat Mindfulness IJsselstein  is aangesloten als categorie 1 lid bij de VMBN. Vraag jouw zorgverzekeraar naar de voorwaarden. Tevens zijn er steeds meer werkgevers die mindfulness trainingen vergoeden.

Locatie: Boerhaaveweg 71 IJsselstein

Aanmelden: w.houdijk@mindfulnessijsselstein.com of tel. 0642894150